søndag 19. februar 2012

Sundagsmiddag på lavkarbo


Nei, eg er på ingen måte på lavkarbo-køyret. Til det er eg alt for glad i både pasta, ris, brød og potetar. Likevel vender vi stadig tilbake til denne oppskrifta som ikkje inneheld noko av dette, som er superenkel å lage og som smakar utruleg godt! Eg har ikkje den eksakte oppskrifta, då eg berre noterte ned ingrediensane og laga den etter hugset.

Ingrediensane er som følgjer:

Kjøt (vi veklsar mellom å bruke storfe- og svinekjøt)
Chèvre
Squash
Pinjekjerner
Olivenolje

Slik gjer du: Rist pinjekjernene i ei steikepanne og legg dei over på eit kjøkenpapir. Skjer squashen i lange skiver, dryss salt og pepar på dei og steik dei i olje på begge sider. Steik kjøtet. Legg squash og chèvre lagvis på ein tallerken. Legg kjøtet ved sidan av. Dryss over pinjekjerner og hell over litt olje.  Dryss ev. salt og pepar over. Servèr! Enkelt. Godt!


Ingen kommentarer: