fredag 10. desember 2010

Ny stove til jul!

Konstaterer nok ein gong at ein heil kalender-månad har passert utan eit einaste blogg-innlegg. For å ta att alt det tapte bør eg no kome med nye innlegg ca. dagleg. Her kjem difor dagens!


Vi (det vil seie mann og svigerfar) har pussa opp stova vår. Fleire lag med papp, strie og tapet er fjerna, grå murveggar er måla kvite, "nytt" (dvs. arva) spisebord har kome på plass (som vi ikkje torer å ete ved fordi vi set flekkar på det berre av å sjå på det omtrent) og fleire hundre (om ikkje fleire tusen?) DVDar og CDar er rydda på loftet. Resultat; ei lys, romsleg og open stove som vi er veldig nøgde med!


Under stovebordet vårt ligg det eit eit deilig teppe i 100% ull som vi kjøpte på Home & Cottage. Utruleg mjukt å gå på!


Eames gyngestolen kjøpte vi på House of Oslo for gåvekortet vi fekk til bryllaupet vårt.Ei lampe med glaskuler har vi leita lenge etter både i inn- og utland. Den perfekte lampa fann eg til slutt i ein lampebutikk i Førde! På salg til og med. Heilt strålande!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Jeg har lett og lett etter det nydelige home and cottage teppet her! Hvilken butikk kjøpte du det i? kanskje jeg må prøve lykken der! :)

Rangla sa...

Teppet vart kjøpt på Home & Cottage i Bogstadveien her i Oslo. Dei hadde mange att då vi kjøpte vårt rett før jul. Lukke til!