mandag 3. oktober 2011

Brukt på nytt

Sigrid er så heldig å ha besteforeldre som synst det er stas å både strikke og handle fine klede til ho. Likevel synst eg det er kjekt å handle litt til ho sjølv, og aller kjekkast er det å finne fine, små skattar på bruktbutikkar. Men det er ikkje så veldig enkelt å finne fint barnetøy i bruktbutikkar som Fretex og UFF. Truleg fordi barneklede blir gjeve bort til familie og vener, men kanskje òg fordi mange ønskjer å ta vare på kleda til barna sjølv blir vaksne og får eigne barn. Sjølv ser eg helst etter fine heimestrikka plagg (som eg ikkje skjønar korleis folk kan kvitte seg med??), og av og til finn eg altså gull på stativa eller i korgene. Her er litt av Sigrid sine små strikke-plagg som no blir brukt på nytt:


6 kommentarer:

Fies notiser sa...

Du godeste, for et varp :-)

Og nei, du finner nok ikke min produksjon i bruktbutikken, verken barnetøy eller annet - det har jeg ikke hjerte til. Men de kommer neppe til nytte på min kistebunn. Kanskje jeg burde la andre glede seg over/med dem....

Tusen takk for titten!

Rangla sa...

Veldig kjekt å finne slik fine strikkeplagg iallefall, men skjønar godt at du har dei trygt plassert i kistebunnen! :-) Det kjem nok eg òg til å gjere...

motionocean sa...

Bruktbutikker er stas, så lenge det er litt kvalitet å finne! De lestene er jo superskjønne! Ps. du var ikke i Lofoten og tok bildet til headeren? :)

Rangla sa...

Ja, biletet i headeren er teke i Lofoten. Grandtanta mi både budde og dreiv meieri i dette huset. :-)

missM (Hverdagseventyr) sa...

Jeg blir så glad når jeg kommer over slike fine ting, og hvertfall slik som jeg egentlig leter litt etter. De røde sokkene var helt fantastiske! Så likte jeg bildet godt ogås ;)

Rangla sa...

Takk, missM! :-)