lørdag 18. juni 2011

Pannekaker i Bærum

Permisjon er ein fin ting! Eg får tid til å gjere ting som eg lenge har hatt lyst til, for eksempel å vitje Bærums Verk. På under to veker har eg til og med vore der to gongar! Bærums Verk er ei idyllisk lita perle, ein halvtimes køyretur unna Oslo. Her finst små sjarmerande butikkar, fine galleri og koselege kafear i dei fint bevarte arbeidar-boligane, samt eit større kjøpesenter i den gamle industri-bygninga. Ein av dei gamle bygningane husar dessutan Pannekakehuset - Noregs einaste hollandske pannekakehus. Fantastisk gode pannekaker og favoritten er så langt fullkornspannekaker med chevre, pepperoni og bacon! Anbefalast på det aller varmaste! 3 kommentarer:

Marta sa...

Dit har jeg også så lyst å komme meg :) Bør vel kanskje greie å få det til i løpet av en lærerferie! Kos deg med permisjon og tid til hyggelige aktiviteter!

Cecilie sa...

Aldri vært der, men det så koselig ut! Pannakaka virket også fristende :)

maanebarnet sa...

Så morro! Da har du vært nesten helt hos meg jo (jeg bor rett ved verket, og vi går ofte søndagsturer ned for en kakao og bolle på Maria's eller baker hansen;)). Kan anbefale alle som ikke har vært der før om å ta turen - men ikke på mandager, for da er de små koselige husene stengt (de har åpent på søndager i stede). Kjempekoselig! Og ja, pannekakene er kjempegode, men det er også pizzaen på Melboden, som ligger rett ved pannekakehuset;).

Kjempekoselig blogg også, og så så skjønn tulle du har fått! Fortsatt finfin helg!