tirsdag 1. juni 2010

Fruens Vilje - min lov!

Eg og min kjære har hatt ei strålande helg heime hos mine snille svigerforeldre på Lillehammer. Vi har m.a. fått med oss nokre smakebitar av årets litteraturfestival der høgdepunktet var ein fabelaktig konsert med Bonnie Prince Billy på Maihaugen, og ikkje minst; vår faste vesle by-runde som alltid innheld stopp hos byens Fretex- og Sally Ann-butikk og den fine, fine ting og tang-butikken Fruens Vilje.


Eg trur ikkje det er mogleg å gå tomhendt ut frå Fruens Vilje. Iallefall klarar ikkje eg det. Butikken fører mange av mine favoritt-merker: m.a. Green Gate, Rice og Lisbeth Dahl, i tillegg til at dei også selger ein del veldig fine brukt-gjenstandar, spesielt gamle boksar, porselen og glas.


                     

Det er mogleg Bambi er "so last year", men vi klarte ikkje å gå frå dei store brune auga, så vi kjøpte ho med oss heim. No ligg ho på den gamle kista vår, og lysar så fint opp i gangen vår.


På Fretex fann eg denne fantastisk fine brurekjolen:


Eg kjente hjartet mitt banka litt ekstra då eg fann den, men den var diverre alt for liten til meg. Og, ja, eg er fullstendig klar over at eg har ein fin brurekjole klar i klesskåpet mitt, men eg draumer like fullt - og framleis - om ein kort blonde-kjole i 50-tals stil.


Kjolen som Chloë Sevigny har på seg på dette biletet hadde for eksempel vore fantastisk som ein kvit brurekjole. Framleis lov å kike...

3 kommentarer:

Søs sa...

Søte Bambi! Er du sikker på at brudekjolen ikkje gjekk ann å sy ut? Eg har jo fått sydd ut min fantastiske PRADA kjole 2 cm... Det eine bilde med mange små lykter. Det hadde jo vore perfekt på terrassen på bryllupsfesten...

Mitt og Mine sa...

Hei, og takk for den hyggelige kommentaren på bryllupsbildene... Så først nå at det var kommet noen flere kommentarer på det innlegget, så derfor litt sent svar.

Filmene til polaroidkameraet kjøpte vi på nett. Mener vi bestilte via ebay. Litt usikker, for det var en av oppgavene mannen min fikk ansvar for ;)). Uansett så mener jeg at det var 600-film, så du kan jo søke på nett!

Masse lykke til med videre planlegging. Det er jo så kjekt.

Når er den store dagen?

Klem M

Tante sa...

Så koselig å ha kommet over en blogg med lokalkoloritt. Jeg bor med utsikt over den adre enden av botanisk have, beste stedet å bo i Oslo1